משפחת רוברג


שף אילן רוברג
שף ויועץ גסטרונומי
בוגר ביה"ס למלונאות דן כרמל (היום-דן גורמה) וביה"ס למלונאות לוצרן שבשוויץ, התמחויות: המטבח הקר, פיסול במרגרינה ובקרח, עיצוב צלחות והמטבח החדש, שיטות וגישות חדשות בהוראה, הבישול התאילנדי, הבישול האוסטרי.

אילן בעל ניסיון רב שנים כשף במלונות שונים בארץ, שף יועץ ומדריך גסטרונומי לחברות בארץ.
השתתף באולימפיאדת השפים העולמית בגרמניה ובתחרויות נוספות בארץ ובעולם וזכה במדליות רבות. משמש כמאמן שפים ומנהל נבחרות שפים לקראת תחרויות ואולימפיאדות ברחבי העולם, מונה לשופט בינלאומי מטעם איגוד השפים העולמי וכיהן כמזכיר וכיו"ר איגוד השפים הישראלי.



סוניה רוברג
מנכ"לית השיווק ומנהלת המשרד
אחראית על תפקוד המשרד, האשה מאחורי השף- תומכת ומזכירה,
נקודת הביקורת של המסעדה.



תמי רוברג
שפית וקונדיטורית
בוגרת קונדיטאות בבית הספר לתיירות הולידיי-אין וקורסים בגרמניה לעבודות שוקולד ועוגות מודרניות.
עבדה כקונדיטורית, אחראית קונדיטוריה ושף-קונדיטור בבתי מלון בארץ.
זכתה במדליית ארד אישית בקטגורית פיסול מסוכר באולימפיאדת השפים העולמית על הכנת "פרח השלום" - סידור פרחים אומנותי מבצק סוכר כשבקצה הסידור יונה צחורה עם ענף של זית.



גיל רוברג
מנהל המטבח וטבח ראשי
יוצא יחידה קרבית כלוחם ומפקד,
עבד כטבח במסעדות שונות.
בוגר המגמה לאומנות הבישול במכללת הולידיי אין , טבריה.





איריס רוברג
מנהלת המסעדה
בוגרת בית הספר לתיירות הולידיי-אין במסלול ניהול מלונאות בהצטיינות.
עבדה באירועים פרטיים מבית "שף אילן רוברג"
עבדה כמנהלת אירועים בפועל בחמת גדר ובמלון מרידיאן - חיפה.



דורון רוברג
מנהל משמרת,מלאי ולוגיסטיקה
מנהל משמרת,מלאי ולוגיסטיקה